Ponera följande rykten:

Mail från en husbilsägare i HBK.

Kassören i husbilsklubben har trott att allt var i sin ordning beträffande ägarefrågan av domänen, men han har nu uppmärksammat att den fortfarande är privatägd? Då är det verkligen förståeligt att man hoppar av. Vem vill bli förd bakom ljuset?

Till råga på eländet så har kanske domänägaren dessutom startat ett eget litet bolag med samma namn som husbilsklubben. Nu börjar det bli riktigt obehagligt att kalla sig för ideell förening.

Som grädde på moset kan man spekulera i frågan kring ägarförhållanden till servern som forumet ligger på. Äger man servern eller är man hyresgäst? Oavsett vilket som råder så bör allt upp i ljuset.

Frågan hur Adminfrågan är löst är också av största vikt. Släcks hemsidan ner – och nu utgår vi från att det finns en riktig backup på allt – då ska alla veta att det kommer att kosta mycket pengar att återställa forumet.

Naturligtvis vill vi nog alla också ha reda på vem som är ägare till alla rättigheterna i de olika program som är inköpta för ändamålet att driva forumet. Man får verkligen hoppas att det inte finns några frågetecken.

Styrelsen som är vald att sköta denna förening har en skyldighet att informera och lugna alla medlemmar i ovanstående och andra närliggande frågor. Detta är viktigt och innan allt detta är utrett kan inte klubben gå vidare.

När man tittar i backspegeln börjar nog alla förstå att det kan finnas känsliga styrelseprotokoll som man inte vill visa medlemmarna. Här finns så många dolda frågor som en sund förening aldrig behöver ägna en tanke. Tyvärr har styrelsen fattat ett principbeslut att alla typer av frågor som den anser kan skada klubben – och det kan vara i princip vad som helst – får absolut inte förekomma.

Dessa typer av frågor är inte tillåtna att ta upp i någon del av forumet och de kommer omedelbart att raderas.

Det tog över 8 månader efter årsmötet innan medlemmarna fick reda på vem som är vice ordförande i föreningen, vilket visar tydligt på hur svårt det är att få information av dem som är valda att sköta föreningen.

Den styrelse som har förtroendet att leda föreningen måste också backa till den 11 december 2008 och lösa den regelvidriga avstängningen/uteslutningen av 11 medlemmar.

När allt detta är gjort så kan man blicka framåt – inte en sekund tidigare!

Vi medlemmar lever i en otrygg husbilsklubb!


© Copyright –2009 husbilsforumet.se| |