Tack för oss

Endast registrerade kan skriva men ALLA kan läsa här.

Moderator: Forumgruppen

Tack för oss

Inläggav Väninnan » mån 20 feb 2012, 10:09

Nu har min väninna och jag gått ur HBK. Vi blev censurerade i varje inlägg så nu blev måttet rågat. Med" varje inlägg" menas även svar i på spåret samt tre försök att svara en "peter-n" angående en förfrågan om elverk. (Väninnan har nämligen ett oanvänt verk som hon vill bli av med) Finns ingen anledning att vara med i en dylik förening. Finns heller ingen anledning för oss att vara bittra och kasta skit eller bråka på annat sätt. De=HBK gör som de vill, det är deras klubb. Medlemmarna tycks acceptera ledarna annars hade de inte varit med. Antagligen känner de trygghet i sitt husbilande genom gruppanonymiteten att kunna fråga om självklarheter, få upplysning om vart folk åker till helg och semester så de kan ansluta och slipper vara ensamna. Få de bästa priserna på gasol, tips på billiga viner, mm. mm. Man bryr sig inte om mer, en typisk mysklubb således. Vill man mera, vilket man kan få uppfattning av i detta forum, får man helt enkelt starta en ny klubb alternativt få över medlemmarna till en befintlig seriös förening. Man kan aldrig genom invektiv i gästboken få de maktberusade funktionärerna i HBK att släppa greppet. De har redan nu börjat lobba och skaffa fullmakter. Medlöparna lovprisar funktionärerna i sina inlägg...Hur svårt kan det vara att starta nytt/värva medlemmar? Har HBK lyckats kan väl normalt funtat folk göra det med! Börja prova internt med apeller i form av "mailshooting", webbarna kan inte kolla allt. Fortsätt på årsmötet med flygblad under vindrutetorkarna. Läs inläggen i forumen och se vilka medlemmar som är vakna och skjut in er på dem för att få hjälp att sprida budskapet inifrån. Skriv positivt i gästboken i stället för personangrepp... vi vill väl visa att vi har en högre nivå än dem vi kritiserar?

Hälsningar/Väninnan
Väninnan
HBF-medlem
HBF-medlem
 
Inlägg: 18
Blev medlem: tor 29 dec 2011, 11:51

Re: Tack för oss

Inläggav lrsjnssn » mån 20 feb 2012, 11:47

Jo, många verkar endast vilja ha en "mysklubb", och som du nämner, det är ju upp till dem. Vill man inskränka det till ett mysforum med träffar, då får man ju faktiskt också ändra på stadgarna. Stadgarna har nämligen högre ambitioner än så. Bl. a stadgas att man ska tillvarata alla medlemmars intressen genom att samverka med andra klubbar både nationellt och internationellt. Av detta ser man inte ett spår.
Man får heller inte mobba medlemmar i tal och skrift, enligt stadgarna - egentligen så självklart för varje sunt tänkande människa. Ändå bryter fader Gunnar mot den regeln gång på gång, utan att uteslutas. Vissa av dem som kandiderar till styrelsen är utsatta av Gunnar, LL m.fl. för en smutskastningskampanj. De är alltså de som styr, som bryter grövst mot stadgarna.
Men Gunnar, Håkan, Carina och någon till blev ju utkastade ur en annan klubb bl a på grund av sin förmåga att mobba, som de praktiserade där. De ville inte heller lämna ut vissa begärda handlingar till klubbens revisorer. Men den klubben reste sig och slängde ut dem med buller och bång. Så bildade de "egen" klubb, HBK, och fortsätter i samma stil. Ingen insyn ges, styrelseprotokoll får inte läsas av medlemmar. Så det sitter en samling ytterst kvalificerade skurkar i HBK:s ledning, som gör precis som de vill.
lrsjnssn
HBF-medlem
HBF-medlem
 
Inlägg: 45
Blev medlem: tis 19 okt 2010, 11:54

Re: Tack för oss

Inläggav Sula » tis 28 feb 2012, 10:27

Gå med i MHCS så får du människovärde tillbaka...sula (mh4)
Sula
 


Återgå till Forumgästbok

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 4 gäster

cron