Till Styrelsens Ordförande i HBK.

Sådant som inte passar in någon annanstans

Moderator: Forumgruppen

Till Styrelsens Ordförande i HBK.

Inläggav kurtb » tis 08 mar 2011, 23:42

Hej Curt! Sluta nu att svärta ner alla som åker Husbil. Nu när styrelsen i HBK har fått ta så mycket skit för uteslutningarna som Håkan gjorde så kan jag inte förstå att du som Ordförande inte har reagerat. När vi har åkt på nästan alla platser så är det inte många som har något positivt att säga om er. CC har tagit avstånd från er och vill inte ha med er att göra eftersom ni inte betraktas som en demokratisk klubb. Kabe Husbilsklubb reagerar på samma sätt och även den riktiga Husbilsklubben MHCS. Är det ingen klocka som ringer hos dig? Förstår du inte att du och HBK skämmer ut dom alla som åker och utövar frifluftsliv på hjul.

Är det så att du är osäker på hur man bedriver en Husbilsklubb så kan jag fråga en Ordförande i en annan klubb om du kan få prya hos honom. I denna klubb kan medlemmarna skriva i forumet utan att bli hotad om att bli utesluten. I denna klubb följer man stadgarna som klubben satt upp. För att säkra detta har man Revisorer som dels kollar räkenskaperna och dels kollar att klubben följer stadgarna. Skulle det mot förmodan vara så att något eller någon skulle behöva modereras så tar Moderatorn kontakt med den som skrivet inlägget. Är det inte grovt kan Moderatorn ta bort texten i inlägget och överstryka det med xxxxx med röd text. Är det lite allvarligare så kan Moderatorn per mail eller telefonsamtal ge vederbörande information om "övergreppet". Skulle detta inte hjälpa så har Moderatorn möjlighet att återigen påtala detta för inläggsinnehavaren. Skulle det gå så långt att man föredrar på att ta till allvarligare medel, kan det bli tal om uteslutning. Innan det går så långt kommer det att skickas ut en VARNING per snigelpost. Efter detta kommer Revisorerna in och begär ett möte med vederbörande och kommer att med mun mot mun metoden påtala "felet" eller "brottet" med medlemmen.

Detta har visat sig vara ett effektivt sätt att samtidigt som man behåller demokratin så kan man hålla ett "högt tak" i diskussitionerna på nätet. Hade inte detta varit något för dig så säg!
Du har nu dessutom ett gyllene tillfälle att lösa denna böld som sitter i baken på dig för alltid. Visa nu att det är lite STAKE i dig och ordna nu detta så att dina medlemmar och vi andra slipper att skämmas för dig.
Hls Kurt, f.d. medlem nr 35.
kurtb
HBF-medlem
HBF-medlem
 
Inlägg: 112
Blev medlem: sön 06 sep 2009, 21:39

Återgå till Övrigt (Off topic)

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron